På besøk hos Craig Flannagan

Jeg var så heldig å få besøke Craig Flannagan på hjemmebane - i hans atelier. Jeg skulle ønske jeg hadde bedre tid, for han hadde så mye spennende å fortelle. Kunsten hans blir ikke til ved tilfeldigheter, eller muligens så gjør noen av dem det etterhvert som han arbeider med dem. Men han liker også å la seg inspirere av vitenskap, matematikk og mer abstrakte ting som beveger seg mellom himmel og jord. Her får du se noen bilder fra hans kunstverk:


Craig Flannagan (f.1962)

Craig Flannagan er en skotsk kunstner, utdannet ved Grays School of Art i Aberdeen. 


Koloristen Craig Flannagan

Craig Flannagan er en kolorist som skaper sterke inntrykk i bildene sine. Som grafiker arbeider han med inkjet og litografi.
Han har hatt utstillinger blant annet ved Galleri 27 i Oslo, Galleri Parken i Bergen og MacLaurin Art Gallery i Skottland. Flannagan er representert i samlingen til blant andre Norsk Kulturråd og BP.

(info hentet fra kunstverket.no)


Dette er en av mine favoritter som han skal ha med seg på utstillingen som åpner 8. november på Galleri Gann. Dette maleriet må være det største han har. Han får det ikke ut av døren, så det må rulles sammen før han kjører det avgårde til Galleri Gann.


Her forteller han om hvordan dette maleriet har utviklet seg. Han tok utgangspunkt i et fotografi av sin sønn.


Dette er en personlig favoritt. Det ligger mye tanker bak dette bildet, og det er spennende å høre historien bak. 


Craig bruker mest olje, men det hender han også benytter seg av akryl. Det lukter herlig olje i studioet hans.


Her står han foran et annet bilde som også kommer til å bli stilt ut. Han har med seg totalt 30 stykker i ulike formater. Noen er også malt på mdf-plater.


Velkommen til åpning av utstillingen som skal være på Galleri Gann i Sandnes, den 8. november kl 14.00.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar